Pekárny a cukrárny

Dodržováním pravidel správné výrobní a hygienické praxe ve výrobnách, tzn. systematické čistění a dezinfekce pracovních ploch, technologických a strojních zařízení, jak pro ruční, tak i strojní výrobu ve všech provozních činnostech a vysoká úroveň osobní hygieny je nezbytná k zabezpečení výroby zdravotně nezávadných a jakostních výrobků.

PROSTORY - ZAŘÍZENÍ ČISTĚNÍ A DEZINFEKCE
(2 v 1)
ČIŠTĚNÍ (bioprodukty) DEZINFEKCE
Podlahy, stěny, nerezové stroje a zařízení
Pece, plechy, formy, pekařské vozíky
Automatické čištění - nádoby čištěné v myčkách, strojní čištění
Ruční čištění - díže, hnětače, děličky těsta, kráječe, stěrky, špachtle, mísy, vykrajovátka, špičky, kleště, pracovní plochy a nerezové nádoby - drobné vybavení (nože, prkna)
Vnější čištění a ochrana nerezových strojů a náčiní
Balírny a expediční prostory
Prostředky pro převoz výrobků
Čisticí rohože, vaničky, plísně
Prostředky pro převoz výrobků
Hygiena rukou

Pekárny a cukrárny

Dodržováním pravidel správné výrobní a hygienické praxe ve výrobnách, tzn. systematické čistění a dezinfekce pracovních ploch, technologických a strojních zařízení, jak pro ruční, tak i strojní výrobu ve všech provozních činnostech a vysoká úroveň osobní hygieny je nezbytná k zabezpečení výroby zdravotně nezávadných a jakostních výrobků.

PROSTORY - ZAŘÍZENÍ ČISTĚNÍ A DEZINFEKCE
(2 v 1)
ČIŠTĚNÍ (bioprodukty) DEZINFEKCE
Podlahy, stěny, nerezové stroje a zařízení
Pece, plechy, formy, pekařské vozíky
Automatické čištění - nádoby čištěné v myčkách, strojní čištění
Ruční čištění - díže, hnětače, děličky těsta, kráječe, stěrky, špachtle, mísy, vykrajovátka, špičky, kleště, pracovní plochy a nerezové nádoby - drobné vybavení (nože, prkna)
Vnější čištění a ochrana nerezových strojů a náčiní
Balírny a expediční prostory
Prostředky pro převoz výrobků
Čisticí rohože, vaničky, plísně
Prostředky pro převoz výrobků
Hygiena rukou