Dezinfekční prostředky
Prostředky podle využití
Kategorie prostředků
Prostředky podle využití
Biocidní, vícesložkové dezinfekční prostředky jsou určeny pro profesionální uživatele v potravinářském průmyslu jako jsou pivovary, mlékárny, sýrárny, pekárny a cukrárny, masný průmysl, zemědělství, chovy zvířat, zahradnictví, rovněž i pro veřejné prostory – kosmetické a kadeřnické salony, školy a školky, jídelny, zdravotnická zařízení, knihovny, sportoviště, prostředky hromadné dopravy apod.
Účinně ničí viry, grampozitivní a gramnegativní bakterie, houby a plísně.
Ideální pro dezinfekci všech omyvatelných ploch a předmětů. Nepění.
Pracovní roztoky nejsou agresivní vůči ušlechtilým kovům, sklu, keramice, plastům a dřevu.
Aplikace možná také fogováním.
Zobrazuji všech 7 výsledků